CareSine Retail POS

Systeem voor de Detailhandel

Voor volledig beheer en kwaliteit.

Onze software is ontworpen in samenwerking met zeer ervaren professionals. Het omvat een operationeel deel en een administratief gedeelte. Alle retailprocessen worden geautomatiseerd en efficiënt beheerd.

CareSine Retail POS biedt vele mogelijkheden:

Om te bepalen welke versie van Retail POS het beste is voor uw bedrijf, zullen onze specialisten u graag individueel adviseren.

CareSine Scale POS

La combinaison d’une balance électronique avec un PC tactile All-In-One.

De combinatie van elektronische weegschaal, All-In-One PC touchscreen met volwaardig kassa-systeem, grote klantendisplay van  15” en geïntegreerde printer is uniek in de markt en maakt het de detailhandelaar die zowat continu de verkochte producten dient af te wegen, heel wat makkelijker.

 

CareSine Retail POS Commerce Pack

Dit is ons speciaal Pack samengesteld door onze specialisten om nog meer tegemoet te komen aan de noden van de detailhandelaar die in het verlengde van zijn intelligent kassasysteem het volledige beheer van zijn zaak zo efficiënt mogelijk wil aansturen. Het Retail Commerce Pack is modulair en kan geleverd worden in de gewenste configuratie. Het basisvoorstel bestaat uit het Retail Premium+ Pack, het CareSine POS Management Systeem, en toegangscontrole op afstand via VPN als zaakvoerder.

 

Enkele mogelijke samenstellingen

  • Retail Starter Pack

  • Retail Premium Pack

  • Retail Premium Plus Pack

  • Retail Scale Pack

Uw kassasysteem, van éénvoud tot full option ... onze specialisten leggen samen met u de puzzel !

De lijst van opties en mogelijkheden evolueert continu, vraag onze specialisten naar de oplossingen volgens uw behoefte.

NOS CLIENTS