CareSine ERP / CRM Commerce Management

Essentieele backoffice-oplossing.

CareSine Commerce Management is een essentiële backoffice-oplossing die u de oplossing biedt voor het beste beheer van uw inventaris en uw bedrijf. Ons systeem is perfect geschikt voor verschillende soorten bedrijven, zoals: Groothandel, Detailhandel, Productie, enz.

CareSine Commerce Management heeft intelligente voorraadtracering met het volgen van vervaldatums en lage voorraadniveaus. Het ontwerp van de applicatie is geïnspireerd door zeer ervaren professionals en op de behoeften van onze klanten, in de groot- en detailhandel.

  • Lagere kosten en hogere omzet door efficiënt inkoopbeheer
  • bestellingen en leveringsproces
  • management is verzekerd voor al uw bedrijfsprocessen, zoals vergoedingen, bestellingen, offertes, taken, klanten, leveranciers, verkoop- en inkoopfacturen, leveringen en gebruikerstoegangsbeheer
  • rapportagemodule met verschillende rapporten, zoals recepten, prijslijst, klanten en productaankoopgeschiedenis, en nog veel meer
  • Het intelligente dashboard van ons CareSine - Business Management-systeem toont u in één oogopslag een samenvatting van wat er in uw bedrijf aan de hand is. Het toont onbetaalde facturen, producten met een lage voorraad, openstaande prijsoffertes, niet-gefiatteerde orders, onbetaalde inkoopfacturen, hangende creditnota's en een lijst met klanten die u moet bellen gedurende de dag.

ONZE KLANTEN

Sluit Menu