CARESINE

SOFTWARE DEVELOPMENT AND IT SERVICES

 Wij zijn een nossegem bedrijf gespecialiseerd in informatietechnologie en communicatie voor de ondernemingen. we bieden een geregistreerd kassasysteem (gks), een on-line agenda aan en een elektronisch gezondheidsdossier. allebei zijn ze toegankelijk via het programma de ‘cloud’ en ze zijn web-based . we bieden ook nog diensten aan medische organisaties zoals ontwikkeling van software, backup , hoge bereikbaarheid en nog zoveel meer.

about2

Caresine is een deel van EMEA Trade oplossingen.

Onze missie

Onze missie is om de kosten-effectieve en betaalbare programma's die zich richten op de vereenvoudiging van het beheer van de professionele activiteiten, tevredenheid en gebruiksgemak klant. Onze service maakt het mogelijk bedrijven en consumenten om software te gebruiken om hun dagelijkse activiteiten tot een minimum van complexiteit te beheren door het leveren van software as a service (SaaS) via het web.

Waarom Caresine?

Caresine levert standaard software en software ontwikkeling op maat. Veel professionals werden altijd al ontmoedigd om software te gebruiken omdat ze hun IT structuren moesten kopen, bouwen en onderhouden van hun IT-infrastructuur. In tegenstelling tot de exponentiële kosten voor het verwerven van een software-oplossing CareSine biedt een prima alternatief.

CARESINE FOCUST OP DE VOLGENDE VOORDELEN VOOR ZIJN KLANTEN:

Hoge adoptie

Caresine toepassingen en diensten zijn gebruiksvriendelijk,altijd en overal toegankelijk , via elke computer of tablet.

Lagere initiële kosten

Voor de abonnees van ‘Cloud’ , runt Caresine de IT infrastructuur met lagere IT kosten voor hardware, software en het personeel .

Naadloze integratie

Caresine toepassingen kunnen zeer gemakkelijk geïntegreerd worden in bestaande IT infrastructuren.

Pijnloze upgrades

Caresine installeert upgrades en behoudt veiligheid en beschikbaarheid op transparante wijze . Interactie met de gezondheidswerker is niet nodig.