CareSine RetailPos


Reduce cost and increase focus on sales
Geregistreerd en Intelligent Kassa-

systeem voor de Detailhandel

Goedkoper en Productiever

CareSine Pos Retail werd ontworpen in samenwerking met zeer ervaren professionelen en omvat een operationeel en administratief onderdeel. Alle processen in de detailhandelszaak worden beheerd op geautomatiseerde en efficiënte wijze met deze gebruiksvriendelijke en intuïtieve software zoals; bestellingen, verkoop, voorraad, kosten, betaaltransacties, tijdsregistratie van het personeel, facturatie, etc. Bovendien bevat het systeem een verscheidenheid aan rapporten die belangrijk zijn voor het algemeen beheer van uw zaak.

 

CareSine Pos Retail  is de meest essentiële en volledige kassasoftware voor de detailhandel. Integratie is mogelijk met barcodescanners, weegschalen, geldlade, betaalterminals, biljetten en muntstukken via automatische terminals, etc.

 

CareSine Pos Retail  is personaliseerbaar en perfect geschikt voor de supermarkt, kruidenier, bakkerij, beenhouwerij, groenten en fruit speciaalzaak, chocolade & pralines & snoepgoedwinkel, krant- en boekshop, schoonheidssalon, modezaak (kleding/schoenen/juwelen/…), nachtwinkel, drogisterij, wooninrichting, elektronica speciaalzaak, … kortom voor elke detailhandelszaak.

 

CareSine Pos Retail helpt elke poging tot fraude te voorkomen.

 

CareSine Pos Retail biedt een grote variëteit configuraties aan van All-in-One professionele schermen (touchscreens) van verschillende afmetingen in zowel basisuitvoering als robuuste uitvoering, met of zonder klantenscherm. De klantenschermen bieden u de mogelijkheid promoties in de kijker te zetten of zelfs commercieel uit te baten met publiciteit van externe partners. De lijst van software en hardware opties  geeft u een idee van de mogelijkheden maar groeit aan op regelmatige basis.

 

CareSine Pos Retail is verkrijgbaar in de algemene of basisuitvoering maar ook specifiek op maat van uw sector zoals bvb.; kleding en schoenen (StylePos), beenhouwerij / groenten & fruit / chocolade, pralines & snoepgoedwinkels (ScalePos), etc. Om te bepalen welke versie van Retail POS het best geschikt is voor uw handelszaak maken onze specialisten graag tijd vrij voor persoonlijk advies.

 

CareSine Management (CRM/ERP, Algemeen Beheer Handelszaak)

In het verlengde van het CareSine Point-Of-Sale (POS) kassasysteem,  bieden we u het systeem CareSine Management aan, dit is dé rechterhand van u als zaakvoerder of manager om het volledige beheer van uw zaak of meerdere zaken op een efficiënte en tijdbesparende wijze aan te sturen en te controleren. Met deze specifieke maatsoftware gebaseerd op het principe van CRM (Customer Relationship Management) en ERP software (Enterprise Resource Planning = company workflow) kan u structureren, controleren en volledig beheren op maat van uw specifieke detail handelszaak. Bovendien geeft CareSine Management  u opnieuw de vrije tijd die u verdient. CareSine Management is toegankelijk op het moment dat u best past via laptop, Smartphone, tablet, … van op gelijk welke locatie.

 

CareSine POS Retail Commerce Pack

Dit is ons speciaal Pack samengesteld door onze specialisten om nog meer tegemoet te komen aan de noden van de detailhandelaar die in het verlengde van zijn intelligent kassasysteem het volledige beheer van zijn zaak zo efficiënt mogelijk wil aansturen. Het Retail Commerce Pack is modulair en kan geleverd worden in de gewenste configuratie. Het basisvoorstel bestaat uit het Retail Premium+ Pack, het CareSine POS Management Systeem, en toegangscontrole op afstand via VPN als zaakvoerder.

 

CareSine Scale POS

De combinatie van elektronische weegschaal, All-In-One PC touchscreen met volwaardig kassa-systeem, grote klantendisplay van  15” en geïntegreerde printer is uniek in de markt en maakt het de detailhandelaar die zowat continu de verkochte producten dient af te wegen, heel wat makkelijker.

 

CareSine heeft de missie ervoor te zorgen dat U uw klanten kan dienen op een éénvoudige, snelle en efficiënte manier !

Wij garanderen u de beste prijzen en service in België

De belangrijkste voordelen van CareSine Pos Retail op een rijtje:

gebruiksvriendelijk en snel scherm (touchscreen)

multi-gebruikers, lokaal en op afstand toegankelijk vanaf andere pc’s, tablet, Smartphone

ondersteund meerdere talen (NL,FR,EN, …)

éénvoudige configuratie categorieën en artikels

beheer van : verkoop, voorraad, kosten, beheer en voorspelling van dagelijkse cashflow, bestellingen, alle transacties

tijdsregistratie en monitoring activiteiten personeel

beheer van klanten en leveranciers

controle van BTW nummer klant (optioneel)

cash and carry verkoop

printen kassabon/ticket en factuur klanten

beheer van promoties, kortingen en teruggaven

facturatie

BTW berekening

beheer van toegangsrecht volgens functie/rol van het personeelslid

beheer van artikels/producten met: BTW nummer, met of zonder barcode, afbeelding

brede waaier aan rapporten en statistieken (keuze uit meerdere digitale documentvormen)

modules voor: korting- of getrouwheidskaarten, e-commerce, SMS per groot aantal, …

integratie mogelijk met: elektronische balans, betaalterminal, barcodescanners, geldlade, automatische cash geld ontvangers, etc.

 

Over CareSine POS Solutions

 

CareSine POS Solutions is het commerciële merk van de Belgische firma EMEA Trade, opgericht in 2002 en ICT specialist en software ontwikkelaar in onder andere het domein van de geregistreerde  en intelligente kassasystemen. Het concept waarop onze toepassingen gebaseerd zijn werd ontwikkeld in samenwerking met beroepsspecialisten. Het continu verbeteren en verder ontwikkelen van de softwaretoepassingen in de permanent evoluerende markt wordt hoog in het vaandel gedragen.

 

De CareSine POS Solutions worden door onze klanten sterk gewaardeerd omdat de interface simpel, intuïtief en makkelijk in gebruik is. We leveren betrouwbare hardware en software en staan garant voor volwaardige diensten waaronder ook een sterke service na verkoop. De helpdesk is 7 op 7 bereikbaar en we bieden een hoogwaardige klantenservice die goed gesmaakt wordt door onze klanten. CareSine POS Solutions staat voor een ‘’no-nonsense’’ filosofie, eenvoudige, eerlijke, praktische en transparante communicatie.

 

CareSine POS Solutions biedt een aantal samengestelde PACKs aan maar onze specialisten staan klaar om samen met u de configuratie van hardware en software die het best past bij uw specifieke behoefte te bepalen. Bovendien is het gamma modulair en kan zo steeds tegemoet gekomen worden aan uw groeiende of toekomstige behoefte.

 

Meer dan alleen een kassasysteem, heeft CareSine Pos de missie om ervoor te zorgen dat u uw klanten kan dienen op een éénvoudige, snelle en efficiënte manier !

Enkele mogelijke samenstellingen

Retail Starter Pack

Retail Premium Pack

Retail Premium Plus Pack

Retail Scale Pack

Uw kassasysteem, van éénvoud tot full option ... onze specialisten leggen samen met u de puzzel !

De lijst van opties en mogelijkheden evolueert continu, vraag onze specialisten naar de oplossingen volgens uw behoefte.