CareSine Restaurant Cash Register (POS)

Geregistreerd KassaSysteem (GKS) + Onbeheerde kiosk voor klantorders (Kiosk)


Hét geregistreerd kassasysteem (GKS), met of zonder black box

Goedkoper en Productiever

CareSine Pos Resto is hét systeem voor het efficiënt beheer van restaurant tot café. Het omvat een operationeel en administratief onderdeel.

 

CareSine Pos Resto is simpel, intuïtief en makkelijk in gebruik. Het biedt heel wat mogelijkheden voor het overzichtelijk  beheren van bestellingen,

een tafelplan, communicatie met bar en keuken(s), tijdsregistratie en toegangscontrole voor het personeel, teruggavefunctie, klantenfactuur, opdelen van de rekening, integratie met heel wat hardware en software opties en toepassingen op een efficiënte en intelligente wijze.

 

CareSine Pos Resto biedt de mogelijkheid te werken met vaste en/of mobiele schermen. Elke gebruiker kan een aantal aanpassingen zelf uitvoeren zonder noodzakelijke tussenkomst van onze specialisten. CareSine Pos Resto kan worden aangepast aan elke unieke behoefte van elk type restaurant.

 

Caresine Pos Resto is modulair en geschikt voor alle types van restaurants, meeneemzaak, traiteur, pizzeria, bestelling aan huis, fastfoodzaak, broodjeszaak, frituur, café en cafétaria. Het concept werd ontworpen in samenwerking met  ervaren horeca- en cateringprofessionals. De belangrijkste voordelen zijn kostenverlaging en meer efficiëntie in de bediening met minder personeel. Het  systeem beheert alle fasen van het restaurantbeheer, zoals;  kosten, transacties, bestellingen, leveringen, tafelreservaties, aanwezigheid van personeel, en role-based access control.

Tevens bevat Caresine Pos Resto een module waarmee men een brede waaier aan rapporten kan maken zoals het dagrapport hetwelk alle uitgaven en

inkomsten weergeeft alsook de dagelijkse cash-

ontvangsten, Bancontact, maaltijdcheques, etc. Andere rapporten controleren statistieken van bestellingen, kosten, transacties en aanwezigheid van het personeel. Het systeem is eenvoudig, efficiënt en helpt elke poging tot fraude te voorkomen.

 

CareSine Pos Resto biedt een grote variëteit configuraties aan van All-in-One professionele schermen (touchscreens) van verschillende afmetingen in zowel basis als robuuste uitvoering, met of zonder klantenscherm. De klantenschermen bieden u de mogelijkheid promoties in de kijker te zetten of zelfs commercieel uit te baten met publiciteit van externe partners. De lijst van software en hardware opties  geeft u een idee van de mogelijkheden maar groeit aan op regelmatige basis.

De Gecertificeerde Versie

CareSinePos Resto beschikt ook over een versie van de geregistreerde kassa ontwikkeld en gecertificeerd volgens de eisen van de FOD Financiën.

 

De CareSinePos Resto gecertificeerde versie bestaat uit vier elementen: het kassasysteem (gebaseerd op de niet-gecertificeerde versie), een module met fiscale gegevens (Fiscal Date Module) ook wel black box genoemd, een ticketprinter en een gepersonaliseerde BTW kaart (VSC = VAT Signing Card). Het kassasysteem en FDM zijn elektronisch met elkaar verbonden door de registratiemodule (SCE) en de toepassing waarvoor het wordt gebruikt. Bovendien genereert de gecertificeerde versie de nodige verplichte rapporten opgelegd door de FOD Financiën.

 

CareSine Management (CRM/ERP, Algemeen Beheer Handelszaak)

In het verlengde van het CareSine Point-Of-Sale (POS) kassasysteem,  bieden we u het systeem CareSine Management aan, dit is dé rechterhand van u als zaakvoerder om het volledige beheer van uw zaak of meerdere zaken op een efficiënte en tijdbesparende wijze aan te sturen en te controleren. Met deze specifieke maatsoftware gebaseerd op het principe van CRM (Customer Relationship Management) en ERP software (Enterprise Resource Planning = company workflow) kan u structureren, controleren en volledig beheren op maat van uw specifieke detail handelszaak. Bovendien geeft CareSine Management  u opnieuw de vrije tijd die u verdient. CareSine Management is toegankelijk op het moment dat u best past via laptop, Smartphone, tablet, … van op gelijk welke locatie.

 

Wij garanderen u de beste prijzen

en service in België

Keukenontwerp

Deze CareSine Pos Resto module laat toe een VCD (visueel display eenheid) in de keuken te plaatsen geconnecteerd aan het kassasysteem. Alle bestellingen verschijnen in real-time op het scherm in de keuken(s). Een zeer efficiënte verbetering van de interne communicatie !

 

CareSine heeft de missie ervoor te zorgen dat U uw klanten kan dienen op een éénvoudige, snelle en efficiënte manier !

De belangrijkste voordelen van CareSine Pos Resto op een rijtje:

gebruiksvriendelijk en snel scherm (touchscreen)

Kioskmodule - Onbewaakte verkooppunten met verschillende betaalmethoden (creditcard, contant of zonder voorschrift). Ze werken onafhankelijk en continu, verhogen de winstgevendheid met meer dan 15%, vermijden wachtrijen en wachttijden en verbeteren de personeelsverdeling

multi-gebruikers, lokaal en op afstand toegankelijk vanaf andere pc’s, tablet en Smartphone

ondersteunt meerdere talen (NL,FR,EN, …)

visueel tafelplan van zalen en terras, tafelnummer/naam

éénvoudige configuratie van menu, categorieën en artikels

opdeling van de rekening mogelijk voor het individueel afrekenen

printen kassabon/ticket en/of klantenfactuur

BTW berekening

terugbetaling/teruggave

beheer van voorraad, kosten, beheer en voorspelling van dagelijkse cashflow, aankopen, alle transacties

tijdsregistratie (aanwezigheidsbeheer personeel)

beheer van toegangsrecht volgens functie/rol van het personeelslid

instelbare analyses en rapporten

elektronisch menu voor de klanten

integratie mogelijk met: elektronische balans, betaalterminals, barcodescanners, geldlade, automatische cashgeld ontvanger, …

brede waaier aan rapporten en statistieken (keuze uit meerdere digitale documentvormen)

modules voor: levering aan huis (met stratenplan), korting- of getrouwheidskaarten, e-commerce, SMS per groot aantal, …

specifieke module integratie met www.pizza.be

 

Over CareSine Pos Solutions

CareSine POS Solutions is het commerciële merk van de Belgische firma EMEA Trade, opgericht in 2002 en ICT  specialist en software ontwikkelaar in oa. het domein van de geregistreerde  en intelligente kassasystemen. Het concept waarop onze toepassingen gebaseerd zijn werd ontwikkeld in samenwerking met horeca- en cateringspecialisten en bovendien is het systeem RESTO gecertificeerd door de FOD Financiën. Het continu verbeteren en verder ontwikkelen van de softwaretoepassingen in de permanent evoluerende markt wordt hoog in het vaandel gedragen.

 

De CareSine POS Solutions worden door onze klanten sterk gewaardeerd omdat de interface simpel, intuïtief en makkelijk in gebruik is. We leveren betrouwbare hardware en software en staan garant voor volwaardige diensten waaronder ook een sterke service na verkoop. De helpdesk is 7 op 7 bereikbaar en we bieden een hoogwaardige klantenservice die goed gesmaakt wordt door de klanten. CareSine POS Solutions staat voor een ‘’no-nonsense’’ filosofie, eenvoudige, eerlijke, praktische en transparante communicatie.

 

CareSine POS Solutions biedt een aantal samengestelde PACKs aan maar onze specialisten staan klaar om samen met u de configuratie van hardware en software die het best past bij uw specifieke behoefte te bepalen. Bovendien is het gamma modulair en kan zo steeds tegemoet gekomen worden aan uw groeiende of toekomstige behoefte.

 

Meer dan alleen een kassasysteem, heeft CareSine Pos de missie om ervoor te zorgen dat u uw klanten kan dienen op een éénvoudige, snelle en efficiënte manier !

 

Enkele mogelijke samenstellingen

met of zonder black box

Uw kassasysteem, van éénvoud tot full option ... onze specialisten leggen samen met u de puzzel !

 

De lijst van opties en mogelijkheden evolueert continu, vraag onze specialisten naar de oplossingen volgens uw behoefte.Download Presentation